Turun seudun Ly

Turun seudun lastenhoitoalan yhdistys on lakkauttanut toimintansa. Tämän yhdistyksen jäsenet siirretään automaattisesti SLaL:n suoriksi henkilöjäseniksi.

18.11.2019

Jäsentiedote Turun seudun lastenhoitoalan yhdistyksen jäsenille

Hyvä lastenhoitoalan ammattilainen,

Oma yhdistyksesi, Turun seudun lastenhoitoalan yhdistys on lakkauttanut toimintansa 15.11.2019. Tämän yhdistyksen jäsenet siirretään automaattisesti liiton suoriksi henkilöjäseniksi, näin jäsenyytesi jatkuu ennallaan. Mikäli haluat jäsenyytesi liittoon jatkuvan paikallisyhdistyksen kautta, on Sinulla mahdollisuus liittyä jonkun muun paikallisyhdistyksen jäseneksi. Tällöin Sinun itse tulee tehdä muutosilmoitus. Se hoituu kätevimmin kotisivuilla www.slal.fi kohdassa jäsenhakemus/tietojen päivitys.

Suomen Lastenhoitoalan Liiton jäsenmaksu on 35 € vuodessa. Jäsenmaksu on verovähennyskelpoinen ja tieto maksusta toimitetaan jäsenrekisteristämme verottajalle suoraan. Ilman verovähennystä jäsenmaksullesi jää hintaa vain noin kahvikupin verran, eli 2,91 €/kuukausi.


Suomen Lastenhoitoalan Liitto juhlistaa ensi vuonna 80-vuotista toimintaansa. Liitto on tehnyt siis jo pitkään työtä sen eteen, että lastenhoitoalan ammattilaisten arki on parempaa heijastuen sitä kautta merkittävästi maamme lasten ja perheiden hyvinvointiin.

Juhlavuodelle on suunniteltu paljon erilaisia asioita jäsentemme iloksi ja arjen avuksi. Lastenhoitaja joutuu käyttämään usein ammattitaitoaan ilman erillistä aikaa toiminnan suunnittelulle. Avuksi esim. siirtymätilanteissa käytettäviksi, olemme tehneet vinkkiviuhkan "Vedetään viuhkasta." Siinä on toiminnallisia loruja, leikkivinkkejä ja muuta mukavaa toimintaa ja tehtävää. Lapsimessujen yhteydessä järjestetään juhlaseminaari, jossa luennoijana on Suomen Supernanny Pia Penttala sekä Positiivisen pedagogiikan moniosaaja Kaisa Vuorinen. Huomioimme myös ne jäsenemme, jotka eivät pääse Messukeskukseen paikan päälle, luennot striimataan jäsensivuillemme katsottavaksi.

Julkaisemme ja palkitsemme viisi niin perheille kuin työntekijöille vetovoimaista päiväkotia ns. Magneettipäiväkotia, joissa on mm. hyvä työskennellä lastenhoitajana. Esittelemme yhden Magneettipäiväkodin joka lehdessä ensi vuonna.

Tässä siis poimintoja tulevasta vuodesta — kannattaa myös muistaa, että jäsenmaksun eräpäivään mennessä maksaneiden kesken arvotaan Lastenhoitajan kalenterien lisäksi 2 lippua Celine Dionin elokuiseen konserttiin Helsingissä

Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa liiton toimistolta: toimisto@slal.fi tai 09 5422 7501.


Yhteistyöterveisin

Minna Leppäkorpi, puheenjohtaja Eila Seppälä-Vessari, toiminnanjohtaja

Suomen Lastenhoitoalan Liitto


 
 
 TEHY